Finance Academy мнения

Finance Academy мнения: Успешни истории от програмата по инвестиции 2024г.

Сподели:

Стане ли дума за подобряване на стандарта на живот, финансовата грамотност е от ключово значение. За по-малко от три години Finance Academy се превърна в лидер в иновативното и достъпно образование по инвестиране и управление на личните финанси. За това кратко време, нашата академия са преминали над 20 000 курсисти от България, както и много българи, живеещи извън страната. 

Практическата ни програма по инвестиции и допълнителни доходи цели да е полезна и достъпна за всеки, който иска да добие знанията, с които ще може да управлява своите лични финанси. Затова предлагаме курсове с универсален характер – те са подходящи за начинаещи инвеститори от всички възрасти, независимо от тяхната професионална сфера или опит.

Зад иновативния ни подход стои дългогодишната практика на нашия екип, съставен от опитни експерти в сферите на финансите, счетоводството и бизнеса. Всеки курсист има възможността да бъде индивидуално напътстван от менторския ни екип и опитните преподаватели.

Гъвкавостта е приоритет в нашата модерна динамична среда. Затова, обучението на Finance Academy се извършва изцяло онлайн. Въпреки че лекциите и Q&A сесиите се предават на живо на платформата ни, те могат да бъдат гледани и на запис, след като вече са излъчени. Това дава на курсистите ценната възможност да изучават и усвояват учебния материал в удобно за тях време.

Finance Academy предлага държавно признати сертификати

Ние сме лицензиран учебен център по Закона за професионално образование и обучение и като такъв можем да издадем държавно признатото “Удостоверение за професионално обучение”. Този документ и идващото с него приложение са валидни на територията на целия Европейски съюз. 

Finance Academy мнения: успешни истории на нашите завършили курсисти

Резултатите от добре свършената работа говорят сами по себе си. Затова ви представяме успешните истории и мнения няколко от многото курсисти, преминали през програмата на Finance Academy “Инвестиции и допълнителни доходи”:

Инес Иванова

“След курса на Finance Academy се научих как да бюджетирам и оптимизирам своите разходи, да проследявам всеки един от тях и да преценя дали ми е необходим. За една година успях да структурирам личните си финанси така, че да започна да спестявам и инвестирам целенасочено.”

“Мисля, че курсовете на Finance Academy биха били полезни за всеки, който цели да подобри финансовата си култура.”

Ива Панайотова

“Разбрах, че съм управлявала парите си по абсолютно грешен начин. Започнах да търся варианти и разбрах за безплатния курс на Finance Academy. Бях впечатлена от достъпността на материала и записах пълната шестмесечна програма.”

“Обучението за лични финанси беше особено полезно – с негова помощ успях да постигна баланс между приходите и разходите си. Благодарение на Finance Academy имам увереността да се справя със следващата стъпка в развитието си – да премина от дневен служител към предприемач!”

Никола Цанев

“Беше ми най-интересен курсът за инвестиции в акции – имах за цел да диверсифицирам своето портфолио, тъй като до онзи момент имах само инвестиции в недвижими имоти. Но, след като минах курса за криптовалути мога да се похваля, че вече съм инвестирал и в такива!”

“Абсолютно бих препоръчал обучението на Finance Academy – изключително се радвам, че благодарение на него по-голяма част от хората биха имали възможността да подобрят личните си финанси.”

Стефан Ненов

“Курсовете на Finance Academy са подходящи за напълно начинаещи, тъй като всяко занятие започва с най-основните концепции и надгражда над тях. Това ги прави разбираеми за много широка публика.”

“Много е важно човек да разбира колко са ценни личните финанси – те са важна част от живота ни и точно този курс може да позволи на всеки да им обърне повече внимание.”

Кръстьо Кръстанов

“Основната ми причина да запиша програмата на Finance Academy е за да се преквалифицирам в сферата на финансите. Онлайн обучението беше доста добре структурирано последователно. Любимият ми модул беше за изготвянето на инвестиционна стратегия, защото ме научи на това да правя оценка на една компания спрямо нейните финансови показатели.”

“Безплатният начален курс дава една много добра отправна точка за цялата програма, препоръчвам го. Обучението успя да разшири мирогледа ми и да ме направи финансово грамотен и по-отговорен към управлението на личните ми средства.”

Накарайте парите да работят за вас – изберете Finance Academy

Финансовата грамотност е инвестиция, която ще ви е полезна цял живот. Ако желаете да навлезете в света на парите и да управлявате личните си финанси с увереност, запишете се за предстоящата ни програма “Инвестиции и допълнителни доходи”!

Присъединете се към Finance Academy още днес и черпете от ценния опит на нашия професионален екип. Създайте една здрава основа, на която да градите своето бъдеще!

ЗАПИШИ СЕ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *