Попитахме курсистите на Finance Academy: Защо обучението по инвестиции и лични финанси е важно?

Сподели:

Попитахме нашите курсисти в обучението “Основи на инвестициите” защо образованието по инвестиции и лични финанси е важно. Получихме много мотивиращи послания и отговори! Прочетете причините защо има смисъл да запишете програмата по Инвестиции и лични финанси до 18 април.

Алекс

Обучението по лични финанси и инвестиции е изключително важно и фундаментално за всеки който иска да повиши своята финансова грамотност, тъй като тя всъщност ни учи как работят парите и как можем да накараме парите ни да работят за нас. Всичко това не се преподава в училище и в резултат много хора работят но нямат идея какво да правят с парите си. Този курс ми носи голяма стойност и надгражда знанията ми за което съм изключително благодарен на целия екип!

Вили

Бях пред дилемата дали да си купя нов автомобил идните месеци – общо взето бях с усещането, че това ще ме зарадва. Мога да кажа, че получавам висока заплата. Съвсем случайно попаднах на курса и след първите лекции си дадох сметка, че създаването на още един източник на доходи би донесло по-голяма стойност за мен – разбира се, и друг път съм го мислил, но така систематизирано под формата на курс – процесите се забързаха и достигнах до изводи, за които може би щяха да са ми необходими години 😉

Мария

Обучението по лични финанси и инвестиции смятам, че е много важно за всеки който иска да обогати знанията си или да научи нови такива, като човек учил в университет подобни неща мога да заявя, че тук за няколко лекции ми стана много по-ясно от сухата материя и формули, които са ни преподавали.
Всеки човек трябва поне да малко да притежава финансова грамотност, движението на парите и как да ги разпределяме. Както и какво представляват инвестициите и
как може да инвестираме. С този курс обогатох знамията си в тази сфера и съм благодарна на целия екип за добре поднесената информация и старание!

Калоян

Обучението по лични финанси е важно не само от гледна точка човек да се обогати за това как се изкарват повече,а как да се борави с тях.Много хора не знаят как да боряват с парите и това обучение,а и като цяло академията дава страхотни практически знания,затова как да боравим с нашите финанси.Радвам се,че се появяват такъв тип обучения,защото смятам че колкото по-рано един човек се научи да борави с финансите си,толкова по-бързо ще разбере стойността на парите и какво дават те.

Програма “Инвестиции и допълнителни доходи

Цялостната програма по Инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy е създадена с цел да обясни на достъпен език как функционира светът на инвестициите и как може да изградим източници на допълнителни доходи.

Александра

Последнита две години наблюдавам мои приятели как губят пари от борсата и си казвах “сигурно е много сложно, да интересно е, но явно не е за всеки“, докато в рамките на този базов курс осъзнах, че всъщност губят, защото НЕ ЗНАЯТ как да играят играта 😂 Изключително доволна съм от лекторите, не мисля, че някъде другаде ще науча това, което бих научила тук за инвестициите и личните финанси като цяло. Напоследък доста се интересувам от инвестиции, но постоянно попадах на курсове само на английски , но колкото и просто да звучи тези неща трябва да ти бъдат обяснени на твоя си език , за да ги разбереш. Сега се интересувам още и още и още повече и знам, че след всички модули ще мога да правя това , което приятелите ми не могат – да инвестирам разумно, да анализирам и да управлявам финансите си правилно . Благодаря! 💞

Мария

Да имаш поне базови знания по лични финанси е неободимост във времена на несигурност, за да можем да защитим парите си. За мен лично най-ценно е, че се разглеждат различни възможности за инвестиции и се коментира цялостно как би могло да се изгради инвестиционно портфолио.

Мирослав

Това е начинът да прогледнеш как работи света около теб. И да съумееш да използваш всички онези необятни възможности, които ти се разкриват. Това е тепърва началото на един различен и много вълнуващ път. Благодаря ви.

Божидар

Всеки един етап от курса ми допринася някакви знания. По важното за мен е че синът ми е на 13г и има по голямо желание от мен да знае всичко за парите, компютрите и най вече NFT. С огромно желание слуша лекциите с мен.Чете всяка моя книга и се вдъхновява все повече. Успех на всички 😇 както в играта,така и в прилагането на уменията, придобити от обучението!

Програма “Инвестиции и допълнителни доходи

Цялостната програма по Инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy е създадена с цел да обясни на достъпен език как функционира светът на инвестициите и как може да изградим източници на допълнителни доходи.

Иван

Всяка чат от курса дава уникална стойност и само загатва, че същинската част на курса ще бъде много интересна и полезна. Обучението, като цяло по лични финанси, поне според мен е задължително във времето, в което живеем. Трябва да можем сами да преценяваме различни финансови ситуации, в които попадаме. Тази информация е трудно да бъде намерена синтезирана по този разбираем и лесен начин. Благодаря на екипа за положените труд и време!

Драган

Изключителен курс.На мен лично ми допадна много и ми отваря очите относно инвестирането.Аз досега съм го правил само в материални активи ,купувайки,ремонтирайки и чак след това реализация. Сега разбирам, че това мога да го правя от вкъщи на дивана.Чувал съм за търговия на борсата и преди ,но го мислех за много сложно,сега започва да ми се струва все по лесно. това е защото лекцийте са добри и дават достатъчно знания и насоки за да накараме парите да работят за нас с по-малко физически труд. УСПЕХ ПОЖЕЛАВАМ НА АКАДЕМИЯТА!!!!

Анелия

Обучението по лични финанси и инвестиции е важно, защото, освен че обогатява нашия финансов интелект, то ни показва и начина, по който ние може да станем финансово независими. Стойността на курса ще я определя в един цитат от Робърт Кийосаки:“Ако не получавате желаните резултати, престанете да правите това, което правите. И потърсете нещо ново.” Или обобщено – всички искаме да сме финансово независими, обаче малко хора действат, за да постигнат този резултат. Е, благодарности към екипа на Академията, които ни учат как да действаме и предават техния опит към нас, хората, който сме решили да действаме. 🍀

Обучението по инвестиции и лични финанси е част от задължителните умения през 21 век. Ако човек иска да бъде финансово независим, да контролира бъдещето си и да живее, както сам/а желае, трябва да изгради практически умения и навици за работа с парите.

В рамките на цялостната програма по Инвестиции и лични финанси, която можете да запишете до 18 април, екипът на Finance Academy предоставя лекции на достъпен език, практически занятия и инструменти, които ще можете да изпозвате цял живот и да постигнете финансовите си цели.

Таксата за програмата с над 130 часа, 6 месеца продължителност, 6 курса и 3 бонус-модула е символична: 680 лева.

Програмата е подходяща за напълно начинаещи. Лекциите са изцяло онлайн и на запис, като всеки участник може да ги гледа в удобно за него време и място, докато участва активно в затворената общност на програмата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *