“Не е нужно да изкарваме по едно висше образование за всяка сфера на живота, за да бъдем добри в нея” – среща с Радина Жекова

Сподели:

Още един от курсистите, преминали цялостната програма по Инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy, реши да сподели своя опит от обучението си в академията. Днес представяме една успяла дама – Радина Жекова.

Представи се с няколко думи.

Казвам се Радина и съм на 32 години. От 4 години работя като бизнес аналитик. 

Какво те мотивира да запишеш цялостната програма по Инвестиции и допълнителни доходи?

Любопитството, на първо място. През 2019 година смених изцяло сферата си на развитие и този курс беше поредното предизвикателство към мен самата. Никога, ама никога не съм си представяла, че ще проявя интерес към подобна програма, но се оказа, че ми беше много интересна и полезна.  

Имаше ли предишен опит в сферата на финансите и инвестициите?

Никакъв. Затова и за мен беше толкова важно да открия подобно обучение, което да “говори ” на моя език. Разбирайте, че не разбирах абослютно нищо. Вярвам, обаче, че не съм била единствена.

Кое ти направи най-голямо впечатление от обученията на Finance Academy?

Достъпният език. Определено това е нещото, което винаги ме е притеснявало, когато е ставало дума за тази сфера на живота. Лично мнение е, че ние излизаме изключително неподготвени от училище за тази част от живота. Затова, подобни обучения са изключително ценни.

Програма “Инвестиции и допълнителни доходи”

Цялостната програма по инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy ще ви научи на всички тънкости при управлението на личните ви средства, дългосрочното създаване на богатство чрез инвестиране, начини за набавяне на допълнителни доходи и постигането на финансовите ви цели.

Програмата е изцяло онлайн, практически насочена и обученията се водят от лектори-практици. Всички лекции са достъпни в удобно за куристите време и могат да се гледат от всяка точка на света.

Обученията във Finance Academy са акредитирани от НАПОО към Министерство на Образованието.

Какви са уменията, които придоби?

За умения не знам, но със сигурност ми се промени посоката на мислене, когато говорим за пари. Логиката, виждането… скоро имам намерение да приложа наученото и на практика.

Какво мислиш за лекторите в програмата?

Мисля, че са изключително добре подбрани и има хармония между опит и младост, което не е никак маловажно. Единствено, бих препоръчала, всяка лекция, която е на запис, да е по около 45 минути, защото в един момент се губи фокусът, когато е по-продължителна.

Как се промени животът ти след завършване на цялостната програма?

Все към добро! Най-малкото, заради промяната на мислене.

Би ли препоръчала обученията на Finance Academy и на други? Защо?

Разбира се, с удоволствие. Защото не е нужно да изкарваме по едно висше образование за всяка сфера на живота, за да бъдем добри в нея. Обучения като това са повече от достатъчни. Сътношението “цена – качество” е безпрецедентно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *