Със знанията от Finance Academy и „Златна сметка“ от MyFin купувате и продавате злато лесно

Сподели:

Споделените ценности са ключът към успеха. Точно това обедини Finance Academy и MyFin в едно успешно партньорство – вярата, че финансовата грамотност и дигитализацията са водещи фактори за подобряването на жизнения стандарт на българите. Мотивирани от идеята, че лесното управление и проследяване на личните финанси е особено важно по време на криза, MyFin предоставят следващата стъпка в покупко-продажбата на един от най-устойчивите на капризите на времето активи – златото.

MyFin е дигитален портфейл, основан в България и използван от потребители по целия свят. Компанията е създадена през 2020 година с мисията да изпълнява следващото поколение цифрови финансови услуги, които да отговарят на забързаното ни съвременно ежедневие. Компанията предлага три различни месечни плана, съобразени с гъвкавите индивидуални нужди на всеки потребител: Стандартен, Разширен и Премиум.

„Златна сметка” е иновативният компонент от MyFin, който позволява на всеки свободата да търгува със злато по възможно най-лесния и модерен начин. За да повиши нивото удобство и сигурност, приложението използва международно признатата единица за безналично злато XAU. Минималистичният и целенасочен дизайн на MyFin също несъмнено спомага за прякото управление на лични финанси и златни активи.

Екипът зад дигиталния портфейл цели да е винаги в такт със своята мисия да направи менажирането на личните средства колкото се може по-безпроблемно. Тази целеустременост се изразява в постоянното надграждане и подобряване на функциите, които приложението предлага. Според компанията, „Златна сметка” е една уверена стъпка в тази напредничава посока.

Един от основните начини, по които MyFin се разграничава от обичайната търговия със злато е възможността, която предлага на потребителите да вложат дори и минимални суми в един по-сигурен и дългосрочен актив. Дигиталният портфейл също разполага с функция за предварителното планиране на определена покупка. Инвеститорите могат да изберат както времето, така и сумата на златния актив, който искат да придобият и то само с няколко кликвания.

Освен това, те имат и пълната свобода да изберат кога ще продадат част или цялата наличност от златните си активи. С MyFin всичко това е в ръцете на потребителите. Те разполагат със силата да взимат решения, имайки предвид цената на златото във всеки един момент. Приложението позволява нейното разглеждане спрямо три валути – българския лев (BGN), щатския долар (USD) и еврото (EUR).

MyFin предлага шанса за стратегическа сигурност по време на инфлация в един доказано устойчив актив. Приложението не само прави ежедневните трансакции на своите потребители бързи и удобни, но и ги съчетава с възможността за инвестиция в благородния метал, без нуждата той да бъде притежаван физически. „Златна сметка” се доказва като сигурен избор за безпроблемната търговия със злато по време на икономическа рецесия. С поглед към бъдещето на финансовите технологии в България MyFin показва иновативната посока към личното финансово управление и независимост.