FinX ви очаква на 10 септември: Инвестирайте в своето бъдеще!

Сподели:

Всяка мечта започва с инвестиция!

На 10 септември столицата ни ще стане домакин на FinXнай-голямото събитие в България за инвестиции и иновативни финансови технологии.

Еднодневната конференция ще представи пред родна аудитория доказани успешни практики и инструменти за изграждане на инвестиционно портфолио и постигане на висока възвръщаемост. Локацията на събитието е сградата на най-голямата образователна организация в България – SoftUni, която ще побере над 300 души.

Най-горещите тенденции от света на парите ще бъдат представени от международно установени професионалисти в сферите на инвестициите, управлението на пари, финансовите технологии, блокчейн и криптовалутите. Сред лекторите са лидерите във финтех сектора:

  • Алексис Шевалот, Chief Executive Officer в Capto;
  • Николай Лазаров, Heads of Sales Division в Postbank
  • Момчил Луканов, Popular Investor в eToro;
  • Веселин Георгиев, Country Manager в Binance;
  • Христо Пеев, Chief Executive Officer в Motion Software
  • Светлин Наков, Co-Founder в SoftUni.

Програмата на конференцията включва дискусионен панел и презентации, които ще се провеждат и излъчват едновременно в четири тематични зали – Master Hall, Capital Markets & Real Estate, Blockchain и FinTech.

Зад инициативата стои екипът на Finance Academy – първата образователна организация за инвестиции и финанси у нас, която има за цел да повиши стандарта на живот в страната.

Георги Захариев, CEO на Finance Academy, споделя:

“Всеизвестен факт е, че България често заема последните места в международните класации за стандарт на живот и финансова култура – ние сме тук, за да променим това. Събрахме на едно място международни експерти в сферата на инвестициите, финансите, недвижимите имоти, технологиите, които ще представят своите тайни и опит на разбираем език. Впечатляващо е колко много компании прегърнаха идеята ни и ни оказаха подкрепа и доверие в отговорната задача да поведем финансовата революция в страната. Нямаме търпение да посрещнем всички на 10 септември!”

Всички желаещи да се включат в конференцията могат да закупят билет от официалния сайт на FinX или да регистрират безплатно своето онлайн присъствие. Екипът е подготвил много изненади за присъстващите на място, уникална възможности за изграждане на мрежа от контакти с предприемачи и инвеститори, както и покана за ексклузивно афтърпарти. Всички участници ще придобият много актуални практически умения, нужни за личностното и финансовото ни развитие днес.

Можете да закупите билети и да заявите своето присъствие на официалния сайт на конференцията за инвестиции и финанси.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *