BoneX – Златен спонсор на FinX Conference 2022

Сподели:

BoneX е иновативен дигитален портфейл, който предлага лесен, бърз и сигурен начин за купуване и продаване на криптовалути като се старае винаги да предоставя най-добрите условия на клиентите си. Предлага и крипто счетовдство, продажба и подръжка на майнинг техника така както и покупка на недвижими имоти.

Екипът на BoneX стана един от златните спонсори на FinX Conference 2022 – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в страната, а съоснователят на компанията Давид Бонев взе участие като лектор на конференцията.

Интервю за блога на Finance Academy

Как се зароди интересът Ви към криптовалутите и финансовите
технологии?

Интересът към бъдещето винаги е бил сред нас още от ранните ни детски години. Криптото е неизбежна част от нашето бъдеще и сме горди да бъдем част от него. Нашата първоначална просвета в крипто е свързана с майнинг. Със съдружниците ни копаем от около 2014-2015 година.

Какви са целите на компанията в дългосрочен план?

Целта на компанията ни е да бъдем сред най-добрите в Европа. Стремим се постоянно да сме актуални, иновативни и да разработваме услуги с голяма добавена стойност за потребителите. Най-новата ни услуга, разработена съвместно с партньорите ни от компания Invictus, е алгоритъм за търгуване с изкуствен интелект „DeFibot“. DeFiBot позволява, докато държите своето крипто, да го увеличавате. За разлика обаче от други подобни услуги, фондове, които ще искат да бъде изпратено или заключено криптото преди това, алгоритъмът работи изцяло дистанционно / децентрализирано чрез свързване на API ключ от собствен акаунт на потребителя, с която борса желае: Coinbase, Binance, Bybit, Bitmex.

Потребителят има пълен контрол над активите си 24/7, тъй като неговите средства не напускат собствения му акаунт. Също скоро излиза и мобилната ни BoneX апликация, както и още един сериозен продукт, който ще запазим като изненада.

Каква добавена стойност има BoneX за своите клиенти?

BoneX е прекия път към дигиталния свят по възможно най-лесния за обществото ни начин. Ние сме нещо като машина на времето, след като ни опиташ никога нищо няма да е същото. Нашата основна мисия е да предоставим най-качествените услуги на всеки един наш сегашен и бъдещ клиент. BoneX е платформа, която може да обслужи много и всестранни крипто нужди на всеки в този сектор. Като започнем от класическите ни услуги по предлагане на лесен, бърз и сигурен начин за купуване и продаване на криптовалути, платформата ни предлага услуги, свързани с крипто счетоводство, покупко-продажба на имоти чрез крипто, майнинг оборудване и настаняване към специализиран център и алгоригъм за търгуване на крипто активи с изкуствен интелект. Крипто пазарът предоставя безкрайни възможности за печалба, но за съжаление много продължават да са на загуба. Това се дължи предимно на емоционални, прибързани решения и недостатъчно добре разбиране на пазарните движения и цикли. Ето защо изкуственият интелект е най-доброто и устойчиво решение в динамичния крипто сектор.

Защо решихте да се включите в FinX Conference 2022?

BoneX апелира към информираност и подкрепя будните хора с желание за прогрес.

Ще заменят ли криптовалутите фиатните пари според вас?

Категорично да. Съвсем скоро ще очакваме появата на официалнo Дигитално Евро и Дигитален Долар, а биткойн ще бъде универсална разменна единица за тях. Децентрализация и невъзможност за прилагане на контрол от трети страни. Преди това да се случи, трябва да се създадат нови закони, за да се направи крипто сектора по- безопасен за инвеститорите и по-малко привлекателен за Киберпрестъпниците. Нуждата от регулация в крипто индустрията е належаща, тъй като тя е неизбежен фактор в бъдещето на финансите като цяло. Регулациите създават сигурност в институционалните инвеститори, които чакат такава регулация.

Какви са очакванията Ви за бъдещото развитие на крипто сектора в България?

Крипто пазарът, както и потребителите в България растат с над 200% годишно. Очакваме все по-засилен интерес, предвид нарастващата инфлация и безконтролното печатане на пари. Все повече и повече българи започват да навлизат в света на криптовалутите и блокчейн. От името на BoneX се стараем да предоставяме възможно най-качествени, иновативни и многообразни услуги свързани със сектора, с което да подпомогнем масовата адопция сред българското и не само общество.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *