През март стартира безплатният курс „Основи на бизнеса“

Сподели:

На 5-ти март стартира безплатният курс „Основи на бизнеса“, който е въвеждащо обучение към обновената цялостна програма по “Бизнес мениджмънт и предприемачество”. Всички обучаващи се, които завършат успешно курса ще имат възможността да продължат обучението си в цялостната програма.

По време на обучението „Основи на бизнеса“ курсистите ще имат възможността да усвоят нови знания и умения, които да приложат веднага в своето начинание. Участниците в курса ще научат:

🔵Как да избират бизнес пазар и да оценяват неговия потенциал;
🔵Как да анализират конкуренцията;
🔵Как да създават бизнес план;
🔵Как да ценообразуват и бюджетират;
🔵Как да определят целевата аудитория;
🔵Как да валидират бизнес идея;
🔵Как да изграждат приоритети и екип;
🔵Как да изграждат и постигат бизнес цели.

Лектор на обучението ще бъде д-р Антоан Шотаров, доказал се предприемач и университетски преподавател. През последните няколко години Антоан участва в създаването и управлението на няколко успешни компании, сред които се отличава софтуерната фирма Донатикс, която е попадала в класацията на Business Insider за най-добри ИТ компании в България. По време на обучението, ще получите множество ценни съвети от д-р Шотаров за вашия бъдещ бизнес. Също така ще имате възможността да разгледате съвместно вашите бизнес казуси и да получите индивидуална помощ.

Курсът ще обхване широк спектър от знания и умения, които ще са ви необходими по пътя на изграждането и развитието на вашият собствен бизнес. Обучението е подходящо за:

🔵Хора, които искат да изградят собствен бизнес;
🔵Професионалисти от бизнес сектора, които искат да надградят познанията си;
🔵Собственици на Startup-и, малък и среден бизнес и неправителствени организации, които се интересуват как да управляват по-ефективно;
🔵Всички, които искат да запишат цялостната програма по “Бизнес мениджмънт и предприемачество”.

За всички записали се в курса „Основи на бизнеса“ и продължили обучението си в цялостната програма “Бизнес мениджмънт и предприемачество” ние от Finance Academy ще предоставим:

🔵 Обучения, водени от доказани лектори-практици;
🔵 Лекции на запис, които можеш да гледаш в удобно за теб време отвсякъде;
🔵 Q&A сесии за лектори на живо;
🔵 Работа по индивидуални проекти, за да валидираш придобитите умения;
🔵 Сертификат от МОН;
🔵 Доживотен достъп до учебните ресурси.

Като лидери в онлайн обученията по финансова грамотност, счетоводство и бизнес с над 25, 000 курсиста през годините, ние можем да ви гарантираме за релевантни знания и умения. 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *